• May-Linn Aaaslie

Kunstutstilling Tromsø Villmarkssenter


Lykkelig og evig takknemlig og kunstnersjel <3 Starten på dette året har vært fantastisk! Jeg fikk sponset guidet hundeslede-tur og nydelig bidos i gamme på Tromsø Villmakrssenter igår. Fantastiks tur :D Jeg kom i kontakt med en overlege som likte kunsten min så godt at han bestilte hele TRE kunstverk til sitt hjem i Sør-Norge i dag <3

Jeg kan også dele med dere at jeg er så heldig å få ha tre månder lang KUNSTUTSTILLING på Tromsø Villmarkssenter i sommer i fra juni til august, å jeg gleder meg!! :D

Tusen takk Dag fra Moelv for kjøp av kunstverk fra meg♥ OG Tusen hjertelig takk for at jeg skal få lov å pryde kunsten min over hele Tromsø Villmarkssenter sitt nye bygg <3 TAKK <3 Tromsø Villmarkssenter - Tromso Wilderness Centre Også en Takk I Travel Kvaloya <3

I am lucky <3

Art by MayArt May-Linn Aaslie

Solgt: "Northern Lights" ,"Vally of Light" & "Suogi the love light".

#Artbymayart_maylinnaaslie #mayart_maylinnaaslie #kunstinord#visitkvaløya #visittromsø #visittromso #Itravelkvaløya

#Kunstutstilling

11 visninger
Utstilling
Kunstgalleri Malangen Kystkulturfestival 2020
Fri, Jul 17
Malangen
Jul 17, 4:00 PM – Jul 19, 4:00 PM
Malangen, Skutvik, 9055 Meistervik, Norge
Del
Utstilling Svergie Skeppsholmen
Sat, Aug 01
Skeppsholmen
Aug 01, 7:00 PM
Skeppsholmen, Skeppsholmen, 111 49 Stockholm, Sverige
Del
UTSTILLING - Cafe inkluSiv
Tue, Jan 07
Café Inklusiv
Jan 07, 10:00 AM
Café Inklusiv, Balstun 2, 9050 Storsteinnes, Norge
Velkommen skal du være.
Del
  • Instagram - Black Circle
  • Facebook - Black Circle
  • Snapchat - Black Circle

© 2020  All Copyright to MayArt May-Linn Aaslie