Endelig ferdig med "Mørketiden"


Hi :)

Endelig er jeg ferdig med mørketiden , nå tenker jeg ikke på årstiden vi har i Nord-Norge, heller mer maleriet jeg strebet etter i et halvt år å bli ferdig med. Man kan trygt si jeg har anvendt alle farger som finnes i fargeskalaen, alt fra kalde klare sommerfarger som grønn og gult til varme delikate høstfarger som orange og rødt, til helt over i alle slags regnbuensfarger med lilla, rødt, orange gult og blått..Etter å endelig bli fornøyd mer resultatet av å anvende fargen blå, sier jeg meg ferdig med dette maleriet. Blått er en fasinerende farge, det er noe med den dype klare fargen som gjør bilder spenndende å se på.

Mørketiden er en fasinerende tid, spessielt i nord-norge, har du ikke opplevd blåtimen, er hverfall det vært et besøkt til nord. Himmelen har en skjønn rosa slør med mange flotte blånyanser som danser seg i fjell, sjø og husvegger.

Motivet er hentet fra fantasien, og tegningen "Den lille hytta", et hus som står for seg selv sperret inne blandt fjell på hver sin side, alikevel har huset den flotteste plassering, nemlig utsikt rett mot solen.

Hils på mitt nye maleri "Mørketid", et lite glimt av solyset som enda er bak horrisonten.


Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Facebook MayArt
  • Instagram - MayArt

© 2021  All Copyright to MayArt May-Linn Aaslie