Invitasjon til åpning av kunstutstilling på Aunegården 30.mars.Kl:18:30.


Hei og God påske alle.

Jeg må bare dele denne og invitere dere til åpning av min kunstustilling på Aunegården. Heldige meg som hadde en kollega som fortalte at Aunegården nylig har startet med galleri i de nydelige lokalene sine, og jeg fikk æren av å ha utstilling der. Jeg takket selvfølgelig JA og startet påsken med å male meg opp noen bilder. Jeg kan fortelle at jeg har jobbet i en intuitiv fase, dette var i starten av maleperioden. Jeg bare elsker å se at man kan lage et bilde kun ut i fra det å ikke planlegge, bilde blir mye mer ekspresivt og en får også en friere strøk, dette kan du se på maleriet "Vår". De neste bildene har jeg jobbet mer med flatekjennetegn, det vil si rene flater med ikke så mye moddelering. Dette kan du se på maleriet "Gjengklang".

Jeg vil takk for gode forlag til navn til mine malerier. Dere er fantastiske.<3

Nå skal jeg ta meg hele to dager fri fra malingen på hytten, (Kanskje jeg tar med akvarellen;)

Jeg håper du kan komme på åpningen klokke 18.30. Onsdag den 30.mars.


Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Facebook MayArt
  • Instagram - MayArt

© 2021  All Copyright to MayArt May-Linn Aaslie