Åpningen av kunstutstillingen min


Tusen takk til de flotte menneskene som kunne komme på åpningen min. Det var litt skummel, tiltross for at det nesten bare var kjentfolk. Talen gikk greit å jeg greide å formidle det jeg hadde ønsket, også igjennom tale og ikke bare gjennom maleri...:) Det føltes veldig godt etterpå hverfall og jeg følte jeg hadde virkelig mestrert noe. Det tror jeg er viktig, å føle mestring.

I dag var jeg på kuståpningen til tidligere farmendeltageren, kunster og ordfører Olav Harald Ulsten, tror neppe han var så nervøs som jeg var.Han er veldig inspirert av fjell.

Hva er det med fjell som er så fasinerende for oss mennsker, at vi maler disse?

Jeg er fasinert av disse storslåtte fjellene i nord fordi de er uendelig og tidløse. De er historie, det har stått oppreist i landet vårt i tusner av år. De er stor og mystiske. Det følels som at de forteller noe når du ser på dem. Og vi mennesker har vandret over fjell i all sin tid,

Jeg kan ofte drømme meg bort ved å se på fjell. Jeg tror også det har noe med at jeg er sørfra. For det finnes ikke noe storslått som fjell som strekker seg langt opp mot himmelen.

Her er noen bilder fra åpningen. Vi hørs!


Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Facebook MayArt
  • Instagram - MayArt

© 2021  All Copyright to MayArt May-Linn Aaslie