Fjellpust


Jeg har jobbet med dette bilde tre ganger. Noe som er mest fantastisk med å male er å veksle mellom metoder, og jammen får man det til tilslutt:)

Maleriet heter fjellpust, grunnen til at det har fått akkurat det navnet er ikke tilfeldig. Pust er enerig, pust er liv, pust er! Derfor synes jeg også at pust kan ha farge, bare se på dette maleriet, kan man neste ikke kjenne den kalde, friske, lette, fjellluften ved å se på maleriet?

Jeg ønsker derfor å dele dette pustebilde med dere:) Det er så flott, og har mye fin fargespill i seg.

Ønsker alle en fin 17.mai feiring imorgen. Nå skal jeg ut i fjellet å trekke fjellpusten inn!

Takk for alle FANTASTISKE TILBAKEMELDINGER jeg har fått :D <3


Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Facebook MayArt
  • Instagram - MayArt

© 2021  All Copyright to MayArt May-Linn Aaslie