So many exciting projects


ÅÅÅ jeg kan ikke vente med å vise dere alle mine prosjekter som er i gang nå. Dette er så morsom. Jeg har akkurat avsluttet en logobestilling fra en vakker bedrift i Tromsø, jeg gleder meg til lanseringen. Samt at jeg har fått forside-cover bestilling og hjemmesidebestilling av en forfatter som skal lansere bok den 20.sep. FØLG MED DA! ÅSÅ har jeg fått bestilling på å lage logo til en kul bedrift i Tromsø. Ikke nok med det jeg har også maleri bestilling fra Lonong.. AW, gleder meg å dele alle de kule arbeidene jeg har gjort og skal gjøre fremmover. :D :D :D Tusen takk for at jeg har fått disse kule oppdragene.

I just cant wait to show of all the projects that I am in now. This is so funn, I have logodesign for å company in Tromsø, It is a very beautiful place, and I have have made the logo for this company. Not only that, also one author has chosen me to create website and home to his book. Follow the 20 Septemer all together, then there are release ogf the book. I've got request from another company that will start something cool, making logo that are internationally. So I've got painting commissioned from London ... I cant wait to show what I have been doing. :D :D :D


Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Facebook MayArt
  • Instagram - MayArt
  • Snapchat - MayArt

© 2021  All Copyright to MayArt May-Linn Aaslie