Heldig og lykkelig kunstner


WOW, her sitter jeg ved pcen min, gjør siste finish som bilder og skriving på min side. Jeg har fått 100vis av tilbakemeldinger på mitt London bilde som har blitt bestilt for ikke lengesiden. Wow sier jeg bare! Å tusen takk for alle hyggelige tilbakemeldinger, jeg er overveldet! Å vet du, det er så utrolig fantastisk å få tilbakemeldinger for en jobb man har gjort.

Ikke minst lærer man for hver gang man lager et bilde.. DET er gøy det.

Jeg har blandt annet lært at du kan rense penslene dine med olje, hvis du maler med olje da. Mine er skinnende rene, de står bare i oljen og renser seg.FANTASTISK!

Å tenk at jeg har begynt å få bestillinger fra rundt om kring i verden! Helt fantastisk.

Et steg som jeg har tatt og som jeg ikke andrer på et sec!!!

Det føles herlig!

Snart skal en forfatter promotere sin bok, Å tenk, det er jeg som har fått laget forsiden og hjemmesiden!! Utrolig! <3

Her er Londonbilde, håper du liker det! <3

WOW, here I sit at my PC , makes final finish as images and writing on my side.

I've had 100s of feedback on my London image that has been ordered not long ago.Wow I'm saying ! To thank you for your kind feedback, I am overwhelmed !

Oh you know , it is so incredibly wonderful to get feedback for a job you 've done. Not least , you learn every time you create an image .. THAT is fun . I among others learned that you can clean your brushes with oil if you paint with oil then. Mine is spotlessly clean, they are only in the oil and cleans it selvs.

FANTASTISK to think that I have started getting orders from customers all over the world! One step that I have taken and I do not regret on sec !!! It feels wonderful and Incredible! <3 Here is London Picture, hope you like it ! <3

And do you want your own May-Linn Aaslie art, contact me <3

#shippingworldwideartgraphichdesign

Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Facebook MayArt
  • Instagram - MayArt

© 2021  All Copyright to MayArt May-Linn Aaslie