Cover, Rollup, homepage.


Ønsker du bokomslag, hjemmeside eller rollup?

Jeg må bare si at det er så fantiastisk å få kunne jobbe kreativt. I det siste har jeg vært med Heidi Marja og hennes boklansering av boken Følelseskarusellen , hun hadde med sin sterke historie, meditasjon og nydelig vakker sang fra den nordnorske artisten Trine Strand.

Jeg har vært med å laget hjemmesiden, rollup, plaketer og designet coveret boken. Historien bak boken er nok så fasinerende. Fotograifet av karusellen er tatt for i 1991 for 25 år siden. Det er riktig nok min mor som har knipset bilde. Og jeg sitter i denne karusellen. I og med at coveret har en slik betyning henger det litt igjen med det Heidi Marja forteller, at følelsene våres er knyttet opp mot opplevleser.

Planlegger du et prosjekt og tregnger grafisk støtte? Se mer på Grafisk design og kontakt meg på mail. HA en fin dag <3

English

I just have to say that it is so fantastic to work creatively. Lately I've been with Heidi Marja and her book launch of the book "The Carousell of Feelings". She told us here strong history,had meditation and lovely beautiful song from the artist Trine Strand.

I made the cover design of the book, here homepage, rollup and posters. The story behind the book is fascinating. The picture of the carousel is taken in 1991, about 25 years ago. It is true enough my mother who has taken the image. And I'm sitting in the carousel. As the cover has such a meaning, it is about what Heidi Marja says, that our feelings is linked to experience and time. The cover and contents of the book fits so well together. Order the book here: thecarouseloffeelings.com

NEED GRAFICH SUPPORT?

Are you planning a project and need graphical support? See more at Graphic Design and contact me so we can create something together. Have a nice day <3

Se mer på Grafisk Design

Kontakt meg på mail : post@maylinnaaslie.com

Bestill boken på www.følelsekarusellen.com

#Rollup #Cover #Bokomslag #Omslagsdesign

Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Facebook MayArt
  • Instagram - MayArt

© 2021  All Copyright to MayArt May-Linn Aaslie