Maleri på bestilling.

Hei og Velkommen til et nytt kunstår med Mayart

I dag er jeg blitt ferdig med et maleri malt på bestilling. Fargene er i kalde toner, med et hint av varme toner i bakrunnen. Dus maleteknikk kalt lasur. Dette er å bygge opp bilde med flere tynne lag. Jeg har valgt å male motsatt, der jeg maler lagene over et ferdig bile.

Materiale erolje på lerret størrelse 100x 70cm.

Ønsker du ditt eget maleri kontakt meg på

post@maylinnaaslie.com

Andre spørsmål, ikke nøl med å ta kontakt :D

English

Hello and welcome to a new artyear with Mayart.

Today I have been finished with a painting on order. The colors are in cold tones, with a hint of warm tones in the background. A painting technique called glaze. This is to build image with multiple thin layers. I have chosen to paint the opposite, where I paint layers over a darker spot. Oil on Canvas, Size 100x 70cm. Want your own painting contact me at post@maylinnaaslie.com Other questions, do not hesitate to contact: D

Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Facebook MayArt
  • Instagram - MayArt

© 2021  All Copyright to MayArt May-Linn Aaslie