New Cover and music to artist Trine Strand!


CD-COVER

Nytt grafisk arbeid laget for artisten med de nydelige sangene fra nord, nemlig Trine Strand! "Det er med stolthet jeg kan vise dere coveret til mitt nye album som kommer i september. Bildet er av Anne Osvaldsdatter Bjørkli og design av MayArt May-Linn Aasliet May-Linn Aaslie..Solid og Nordvend"- Trine

Gleder meg å høre sangene Trine <3

CD-COVER

-| New Graphic work made for the artist with the beautiful song´s from North , Trine Strand ! "I'm proud to show you the cover of my new album coming in September.The picture is by Anne Osvaldsdatter Bjørkli and design by MayArt May-Linn Aaslie Aaslie" - Trine

Looking forward to hear the songs Trine <3

www.trinestrand.no www.maylinnaaslie.com

#Trinestrand #Nord #Mayart #NewArtist #Graphicdesign #Cover#artistfromnorth #Northnorway #balsfjord #mayart_maylinnaaslie

#trinestrand #Nord #mayart #cover #graphicdesign

Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Facebook MayArt
  • Instagram - MayArt

© 2021  All Copyright to MayArt May-Linn Aaslie