Kunstutstilling Tromsø Villmarkssenter


Lykkelig og evig takknemlig og kunstnersjel <3 Starten på dette året har vært fantastisk! Jeg fikk sponset guidet hundeslede-tur og nydelig bidos i gamme på Tromsø Villmakrssenter igår. Fantastiks tur :D Jeg kom i kontakt med en overlege som likte kunsten min så godt at han bestilte hele TRE kunstverk til sitt hjem i Sør-Norge i dag <3

Jeg kan også dele med dere at jeg er så heldig å få ha tre månder lang KUNSTUTSTILLING på Tromsø Villmarkssenter i sommer i fra juni til august, å jeg gleder meg!! :D

Tusen takk Dag fra Moelv for kjøp av kunstverk fra meg♥ OG Tusen hjertelig takk for at jeg skal få lov å pryde kunsten min over hele Tromsø Villmarkssenter sitt nye bygg <3 TAKK <3 Tromsø Villmarkssenter - Tromso Wilderness Centre Også en Takk I Travel Kvaloya <3

I am lucky <3

Art by MayArt May-Linn Aaslie

Solgt: "Northern Lights" ,"Vally of Light" & "Suogi the love light".

#Artbymayart_maylinnaaslie #mayart_maylinnaaslie #kunstinord#visitkvaløya #visittromsø #visittromso #Itravelkvaløya

#Kunstutstilling

Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Facebook MayArt
  • Instagram - MayArt

© 2021  All Copyright to MayArt May-Linn Aaslie