Kunstutstilling i avisa Nye Troms


Utrolig fin artikkel om min utstilling i avisa Nye Troms i dag. Kunsten vil henge frem til slutten av april på Ny cafe på Storsteinnes <3

Kommende utstillinger: Kvaløya i april-mai, og fra juni til august på Tromsø Villmarkssenter - Tromso Wilderness Centre og senere sørpå i høst Sarpsborg Det lille dreieri og Trondheim AKRON gallery <3 <3 <3

God påske og velkommen innom <3

English Amazing nice article about my exhibition in the newspaper New Troms today. The art will last until April at Ny cafe at Storsteinnes <3 Upcoming exhibitions: Kvaløya in April-May, and from June to August at Tromsø Villmarkssenter - Tromso Wilderness Center and later in the south of Sarpsborg Det lille dreieri and Trondheim AKRON gallery <3 <3 <3

Good Easter and welcome to the café <3


Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Facebook MayArt
  • Instagram - MayArt

© 2021  All Copyright to MayArt May-Linn Aaslie