Utstilling i Oslo


Å jeg hopper i taket av glede, for tenk at jeg skal ha utstilling i Oslo. Du er hjertelig velkommen innom 14.des.2018. Da vil et utvalgt malerier være utstilt. Det finnes både store og små maleriert. Og jeg håper du får tiden å dra innom.

Livet som kunstner er spennende. OG jeg kunne ikke trodd hvor jeg skulle komme frem med kunsten min når jeg startet i 2016. Tusen takk alle følgere, galleri og fine venner <3 Dere er herlige!

Mayart to the World <3

---------------------

I'm jumping on the roof, for thinking that I will have an exhibition in Oslo. You are welcome by 14th of December 2018. Then a selected paintings will be exhibited. There are both large and small paintings. And I hope you have time to go by.

Life as an artist is exciting. AND I could not believe where I should come up with my art when I started in 2016. Thank you very much all followers, gallery and nice friends <3 You are lovely!

Mayart to the World <3

#art #ART #mayart #Oslo #kunst #paintings #maleripåbestilling

Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Facebook MayArt
  • Instagram - MayArt

© 2021  All Copyright to MayArt May-Linn Aaslie