Håja. New Art


Ny kunst produseres til utstilling i Sør-Norge. Mange ganger er det noen motiv som bare fester seg i sinnet og må ut. Andre ganger er det indre bilder som må ut og noen ganger er det i bilder fra sjelen som ønsker å komme ut. Mange ganger planlegger jeg komposisjonen, andre ganger ser jeg komposisjonen komme mens jeg jobber.

Det er forskjellige teknikker i dette maleriet. Ikke helt ferdig ennå. Men syns fint det kan deles.

Men her er hverfall et maleri ferdig. Håja heter den <3

New art is produced for exhibition in southern Norway. Many times, there are some motifs that only get in the mind and get out. Other times, there are internal images that may appear and sometimes it is in pictures of the soul who want to come out. Many times I'm planning the composition, sometimes I see the composition coming while I'm working.

There are different techniques, not finish yet but feel I can share it :)

But here is always a painting done. Hi, it's called <3

#kunst #art #painitngforsale #sale #exhibition #Kunstutstilling #kunstiOslo

Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Facebook MayArt
  • Instagram - MayArt

© 2021  All Copyright to MayArt May-Linn Aaslie