"Sjelelys" et maleri av jordens sjel

Jorden har en vidunderlig sjel. Den har vakre syn og fenomener vi mennesker kan betrakte. Og av og til må man bare male det man ser. For å formidle videre den kontakten man får med naturen. For det er i naturen jeg finner svar. Alltid hvis det er noe jeg lurer på ligger svarene der ute i luften mellom trærne og oppe på fjellet. Høyt der oppe svarer universets kraft meg på det jeg måtte lure på.


Jeg tenker mange ganger at man kan også finne mange tegn i naturen. Man kan finne tegn hjemme også. Hvis man samler disse tegnene kan naturen fortelle oss noe. Men det kommer også i klar tekst gjennom tankene man tenker. Det er viktig for min del å bruke naturen som et hjelpemiddel for a lufte tankene men også for å få inspirasjon. Og mange ganger når jeg går tur får jeg åpenbaringer og dypere kontakt med det åndelige. Det som at jeg skjønner verden enda litt mer når jeg vandrer på mine turer. Og jeg har alltid et ønske om å vandre videre over neste fjell for å se hva som ligger bak og venter på meg. Det er vel oldtidens fenomen. Vandrelysten og det åpenbare synene man får av å være i naturen er dyp. Og for meg er det viktig å knytte kontakten med naturen. For vi kommer fra jorden og da er det godt å ha kontakt med sjelen til jorden.


Her skuer jeg over sjelens lys i Malangen.


Fortell meg gjerne hva du føler av å se maleriet.


Dette skal til Galleri lille Martine i Halden.


Butikk:

https://www.maylinnaaslie.com/product-page/sjelelys


Klemmer fra Nord


Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Facebook MayArt
  • Instagram - MayArt

© 2021  All Copyright to MayArt May-Linn Aaslie